Ercan ÇATAK - Müdür

1980 yılında Muğlanın Milas ilçesinde doğdu. İlkokulu  Ağaçlıhöyük İlkokulunda, ortaokulu Bodrum Turgutreis Ortaokulunda bitirdi. Liseyi 1999 yılında Milas İmam Hatip Lisesinde tamamladı.2005 yılında Muğla Sıtkı Koçman  Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği  Bömünden mezun oldu.Yine aynı yıl Muğla Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı ve Türkiye Üniversiteleri Öğrenci Konseyleri  Üst Kurulu Eş Başkanlığı görevlerinde bulundu.

2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığında Erzurum ilinin Narman İlçesinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak göreve başladı.2007 -2008 yıllarında Bursa Işıklar Askeri Hava  Lisesindeyadek subay  (beden eğitimi ve spor öğretmeni) olarak  askerliğini tamamladı.2010 yılında Milas ÇamköyOrtaokuluna tayini çıktı. Beden eğitimi ve spor öğretmenliğinin yanında okul idereciliğiyaptı.2016 yılında MilasSehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesinde kurucu müdür olarak göreve başlayan Ercan Çatak halen buradagörevine devam etmektedir.

(530) 343 9962 Eposta