ŞEHİT MURAT İNİ AİHL PROJE ANASINIFI

03.01.2020 1563

*Okulumuz tam gün eğitim veren bir devlet okuludur.Anasınıfımızda 7 derslik bulunur.Eğitim 08.30 -17.00 arasındadır.08.30-13.30 arasında okulöncesi temel eğitim uygulanır.13.30-17.00 arasında ise isteyen öğrencilerimiz  4-6 yaş dini eğitim  ve çocuk kulübü çalışmalarına katılabilir.Dini eğitim öğretmenlerimiz 4-6 yaş pedogojik eğitimini almış ,müftülük tarafından gönderilen tecrübeli öğretmenlerdir.Kulüp öğretmenlerimiz ise okulöncesine yönelik pek çok eğitim almış olup,öğrencilerimize farklı çalışmalar yaptırır.(Akıl-zeka oyunları,drama,tiyatro,montesorri eğitimi v.b).Öğrencilerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimi için ise jimnastik öğretmenimiz spor etkinliklerinde bize katılır.Okulumuzun jimnastik salonunda yapılan bu çalışmalar oldukça keyifli ve eğiticidir.Öğrencilerimiz aynı zamanda İngilizce öğretmenimizden eğitim alırlar.İngilizce derslerinde diyalog geliştirmeye çalışılmaktadır.

*Okulumuzda anasınıfı için 3 öğün yemek çıkarılır.Menüler kendi yemekhanemizde hijyenik koşullarda hazırlanır.Her ayın yemek menüsü velilerle paylaşılır.

*Anasınıfında öğretmen,öğrenci ve velilerle pek çok proje yürütülür.Yıl içinde yürütülen tüm projeler okulöncesi eğitime ve öğrencilerimize faydalar sağlar.

*Anasınıfına ait bahçede çeşitli etkinlikler yapılır,keyifli ve güvenli vakit geçirilir.

*Okul aidatları ilin belirlediği fiyatlara uygun şekilde yemek ücreti olarak alınır.Tam gün devam eden öğrencilerimizden ise çocuk kulübü ücreti alınır.

*Okulumuza ulaşımı kendi imkanlarınızla ya da servisle sağlayabilirsiniz.

*Okulumuzda yaz eğitimi uygulaması bulunmaktadır.